Proef eens van het dansaanbod

    05 september 2022

    NINOVE – Dansschool eMOTION laat je in september kennismaken met haar aanbod via gratis proeflessen in de Ninoofse sporthal.

    De eerste lessen starten zaterdag 10 september. Dansers kunnen gratis langskomen in de sporthal van Ninove om te proeven van het dansaanbod.

    Voor de kleuters zijn de danslessen op zaterdagvoormiddag, voor de lagere schoolkinderen op donderdagavond.

    Peuters

    Vanaf zaterdag 24 september begint terug een reeks peuterdans. Als enige in de streek biedt eMOTION deze dansvorm aan voor peuters vanaf 18 maanden en hun ouder(s).
    Het is de ideale gelegenheid voor echte kwaliteitstijd met jouw peuter en om samen plezier te maken op muziek. Bovendien ontwikkelt de peuter hier zowel de motorische als de muzikale vaardigheden.

    Woensdag 28 september is er ook ‘Breng je sportclub naar school’. Die dag mobiliseert de dansschool alle leden om in hun mooiste dansoutfit naar school te gaan.

    Info: eMOTIONinfo@dansschoolemotion.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons