Memorial Geert Rasschaert groot succes met 1300 deelnemers

    28 juli 2018

    #Ninove  -De 28 ste editie van de Memorial Geert Rasschaert op de atletiekpiste van Ninove werd andermaal een groot succes.

    Atletiekvereniging VITA die instaat voor de organisatie kreeg maar liefst 1300 deelnemers met 20 verschillende Nationaliteiten in de verschillende disiplines aan de start. Er werden onder andere wedstrijden georganiseerd in het speerwerpen, kogelstoten, hoog- en verspringen, discuswerpen maar het grootste aantal wedstrijden op deze topsportdag was weggelegd voor de verschillende loopnummers. Op de 400 meter kwamen oa de broers Kevin en Jonathan Borlée aan de start en het werd Kevin die voor broer Jonathan de overwinning binnen haalde in de laatste test voor het EK in Berlijn. Deze meeting maakt deel uit van de Flanderscupmeeting van Vlaanderen en behoort tot de top wat betreft aantallen en kwaliteit van de deelnemers. Alle uitslagen van de meeting kan men bekijken via http://www.liveresults.be/

    GNE   Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons