Reginald Vertongen is nieuwe voorzitter KVK Ninove

    08 september 2021

    NINOVE – Op de Kloppers geeft Patrick De Doncker de voorzittershamer door aan Reginald Vertongen, die zo aan een tweede ambtstermijn begint.

    Patrick De Doncker doet een stap opzij. De combinatie met zijn bouwbedrijf werd te moeilijk. Hij blijft wel nauw betrokken bij de club als lid van de raad van beheer en sportief manager.
    Na zijn succesrijke passage bij Dender en een sabbatperiode rolde De Doncker weer in het voetbal als sponsor van Ninove, waar hij snel ook bestuurder werd.

    Zijn opvolger Reginald Vertongen was in 2009 al eens aangesteld als voorzitter in opvolging van wijlen Etienne D’Herde.
    Naast zijn boekhoudkantoor Cofiac is Reginald ook actief lid bij de vrouwenploeg Divas KVK Ninove. Hij neemt er succesvol de sportieve coördinatie op zich.

    Info: KVK Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons