Siebe Van der Heyden met Union herfstkampioen in JPL

    27 november 2021

    NINOVE – Ninovieter Siebe Van der Heyden is een vaste waarde in de verdediging van Union Saint-Gilloise. De Brusselse club kroonde zich afgelopen weekend tot herfstkampioen.

    Nog geen jaar geleden waren we bij deze sympathieke Ninovieter te gast naar aanleiding van de kampioenenviering in 1B. Niemand dacht er toen aan, dat de Brusselse traditieclub halfweg de competitie 7 punten voorsprong zou hebben in de hoogste klasse.

    Succes

    We zochten Siebe terug op en vroegen hem hoe hij en de club omgaan met dit onverhoopte succes.

    Is er een Leicester City-scenario in de maak? Hoe is zijn relatie met de supporters? Maar ook de rivaliteit met Anderlecht en het stiekem dromen van de Rode Duivels komen in het interview aan bod.

    Van der Heyden zet zelfs het supporterslied van Union vol overgave in.

    Info: Van Der Heyden kampioen in 1B.

    JTR

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons