Skatepark en omnisportterrein toegankelijk na reservatie

    21 mei 2020

    NINOVE – Je kunt vanaf zaterdag 23 mei terug het skate- en het omnisportterrein in het stadspark gebruiken, weliswaar onder voorwaarden en na reservering.

    Op de beide terreinen zijn maximaal 3 personen toegelaten gedurende ten hoogste 1 uur. Je moet reserveren op voorhand (zie verwijzing onderaan). Dat kan vanaf donderdag 21 mei.

    Op die manier wil de stad vermijden dat teveel volk tegelijkertijd op die terreinen komt en de aanwezigen de sociale afstand van 1,5 m niet kunnen respecteren.

    Rondhangen, materiaal delen of wedstrijden organiseren is verboden.

    De beide terreintjes zijn alle dagen open van 8 uur tot 20 uur.

    Sinds 18 mei geldt trouwens ook een versoepeling voor sporten in clubverband.

    Trainingen en lessen in de buitenlucht voor groepen van maximaal 20 personen zijn toegelaten, onder strikte voorwaarden.

    De clubs brengen hun leden hiervan op de hoogte.

    Info: reservatie skate- en omnisportterrein.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons