Spannende wielercriteriums zorgden voor vermaak

22 juli 2021

NINOVE – Wielerclub De Redding moest voor het tweede jaar op rij de wedstrijden van 1 mei verplaatsen naar 21 juli.

Twee categorieën verschenen aan de start langsheen de Geraardsbergsestraat, ter hoogte van taverne Cheers. Zowel bij de nieuwelingen als bij de juniores was het maximum aantal toegelaten deelnemers bereikt: 36 per categorie.

De toeschouwers konden in zonnige omstandigheden genieten van de wedstrijden. Er stond bovendien een groot terras opgesteld op het grasplein in de Vuurkruisersstraat.

Nieuwelingen

Bij de nieuwelingen kwam Belgisch Kampioen Steffen De Schuyteneer als eerste over de aankomstlijn ter hoogte van café De Redding.

Hij haspelde de afstand van 40 km af in 56 min 32 sec. aan een gemiddelde snelheid van 41,49 km/u.

  • De Schuyteneer Steffen
  • Van Roy Gillis
  • Nuyens Wies

Juniores

Een kopgroep van zeven renners beheerste de wedstrijd bij de juniores. In de spurt haalde Klein Tobias het voor zijn medevluchters.

De afstand in deze wedstrijd bedroeg 60,5 km en is verreden in 1 u 25 min, met een gemiddelde van 40,99 km/u.

  • Klein Tobias
  • Macias Estrada Cesar
  • Gaytant Kenzo

GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons