Sporten in groep voor elke leeftijd en elk niveau

    18 februari 2022

    OKEGEM – Als je in groep wilt bewegen, kun je vanaf zondag 6 maart terecht op het terrein van de Amuzanten. Tamara en Katty bezorgen je een aangename en sportieve zondagochtend.

    Tamara Vandenbergh: “Vanaf 6 maart verwelkomen wij jullie iedere zondag om 10 uur om in groep mee te komen sporten. We doen dit op ieders niveau, dus echt iedereen is welkom. Het enige wat je moet meebrengen is een matje, een flesje water en vooral jouw goed humeur. Onze workouts zijn volledig gratis. En ja, ook de kinderen zijn meer dan welkom.”

    Je kunt de beide dames vinden op het terrein van de kaatsclub Amuzanten aan de Fonteinstraat 199 in Okegem. Nadien kunnen de deelnemers rustig iets drinken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons