Sportief plezier op 5de Okkernoot Cup: “Dat is oneindig leuk”

    18 augustus 2021

    DENDERWINDEKE – De bewoners van de 3 vestigingen van de Okkernoot gaven dinsdag 17 augustus mekaar partij in een onderling voetbaltornooi op de terreinen van KV Eendracht Winnik. Deelnemen was belangrijker dan winnen, al was winnen mooi meegenomen.

    De Okkernoot begeleidt jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis en/of een verstandelijke beperking. De instelling heeft vestigingen in Vollezele, Denderwindeke en Halle.

    Voor het eerst sinds de corona-perikelen konden alle bewoners elkaar nog eens ontmoeten. Daartoe hadden de medewerkers Annelore Govaert en Lynn Michiels een voetbaltoernooi georganiseerd.

    “Onze gasten sporten ook graag. Voor hen blijft de hele corona-periode moeilijk te vatten. Het was vooral een tijd met dingen die ze niet meer mochten doen. Daarom nu dit tornooitje, waarbij plezier voorop staat.”

    G-ploeg

    Daarvoor konden ze gebruik maken van de terreinen van KVE Winnik. “Dat is onze plicht als familiale club”, aldus voorzitter Freddy Heymans. “We hebben een mooie accommodatie, die we iederen kunnen laten gebruiken.”

    Binnenkort start de club trouwens met een G-ploeg, waarop dit tornooi alvast een voorafname was.

    De organisatoren hadden ook oog voor diegenen, die niet konden voetballen en voorzagen een springkasteel, penalty cup, petanque en voetbowling.

    De deelnemers beleefden alvast een leuke en sportieve namiddag; zeker voor herhaling vatbaar.

    Info: De OkkernootKVE Winnik.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons