Sportieve gezelligheid op 2de Internationaal Trimmerstoernooi Dender Hockey

  09 juni 2024

  OUTER-LEBEKE – Het toernooi van 8 juni zorgde voor een levendige bedrijvigheid aan Stuypenberg, met 9 Vlaamse teams en titelverdediger FC Barcelona.

  Trimmen is een recreatieve vorm van hockey, dus niet in een competitieverband. Dit toernooi benadrukt dat perfect, met wedstrijden tussen gemengde teams van mannen en minimaal twee vrouwen. De diversiteit onder de spelers was opvallend: de leeftijden varieerden van 19 tot 56 jaar.

  Genieten

  Het evenement overtreft alle verwachtingen en smaakt duidelijk naar meer. We spraken met de organisatoren, die vol enthousiasme vertelden over de groeiende populariteit van deze recreatieve hockeyvorm in Outer.

  We peilden ook naar de ervaringen van de deelnemers, van Rotselaar tot Barcelona. We luisterden natuurlijk ook naar de triomferende ploeg Patria Aalst, nog volop in euforie na hun overwinning tegen Constantia Waregem.

  Dit toernooi bewijst, dat het in hockey niet alleen draait om winnen, maar ook en wellicht vooral om samen plezier maken en genieten van de sport.

  Info: Dender Hockey.

  KDC

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons