Sportkampen in bubbels

    28 september 2020

    NINOVE – De zomersportkampen van de afgelopen periode waren succesvol. Een aantal maatregelen blijven behouden tijdens de herfstkampen.

    Meer dan 500 kinderen, van kleuters tot +12-jarigen, schreven in voor de zomerkampen.

    Vooral de inschrijvingen van de +12-jarigen gingen omhoog. Bij de danskampen was zelfs bijna de helft van de dansers ouder dan 12 jaar.

    Veilig

    Er zijn heel wat maatregelen genomen om alles corona-veilig te laten verlopen. Zo zijn de deelnemers opgedeeld in kleinere bubbels (per leeftijd). Deze bubbels waren op verschillende tijdstippen verwacht om drukte bij de opstart te vermijden.

    De opvang van de deelnemers gebeurde buiten aan de ingang van de sporthal. Zo konden ouders hun kind(eren) afzetten bij de juiste bubbel. Daardoor was er geen overrompeling in de sporthal zelf.

    Herfstkampen

    Dezelfde werkwijze blijft bij het kleuterkamp in de herfstvakantie.
    Dit kamp, met als thema ‘kabouters’, heeft plaats van 4 tot 6 november. Er zijn nog extra plaatsen vrij.

    Ook voor de ski- en snowboarddag voor 10 tot 18-jarigen in Terneuzen op 3 november zijn nog plaatsen beschikbaar.

    Info: inschrijven kan via ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons