Sportkrasjel schuift door naar 2021

    30 september 2020

    NINOVE – Dit keer geen Sportkrasjel eind november. Die huldigingsavond verschuift naar volgend jaar.

    De Sportraad en de sportdienst organiseren volgens traditie hun Sportkrasjel, de huldigingsavond van de Ninoofse sportlaureaten. Maar niet dit jaar, wegens de inmiddels gekende reden.

    Veel competities zijn niet afgerond en heel wat sportwedstrijden en -evenementen zijn geannuleerd geweest. Het sportjaar was daardoor veel te kort om laureaten voor te dragen.

    Ken je toch clubs of individuelen, die een bijzondere prestatie hebben geleverd in de categorie (jeugd)sport-laureaat en recreatieve laureaat? Dan kun je deze alsnog nomineren bij de Ninoofse sportdienst. Deze prestaties worden meegenomen naar de editie van 2021.

    Info: nomineren door een mail naar sport@ninove.be – de formulieren vind je op de website van de Sportraad.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons