Sportvakantie op Kos voor 50-plussers

  14 januari 2022

  NINOVE – De sportdiensten van Ninove en Lede organiseren in 2022 opnieuw een Blijf-fit-week voor senioren in het buitenland.

  Deze week heeft plaats van 7 tot en met 14 juni op het eiland Kos, in hotel Kipriotis Village Resort****. Elke dag zorgen de begeleiders voor een gevarieerd sportaanbod, op maat van de sportieve senior.

  Inschrijven

  Ben je geïnteresseerd. Bezorg dan zo snel mogelijk het inschrijvingsformulier aan de sportdienst, Parklaan 15 Ninove.

  Betaal je het voorschot vóór 31 januari 2022, dan geniet je nog van de vroegboekkorting.

  Info: inschrijvingsformulierBlijf-fit-weekKiporiotis Village Resort.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons