Succesvolle GP Ferdi Van Den Haute

    04 mei 2024

    ZANDBERGEN – De wielerclub Eldoradofietsers organiseerde woensdag 1 mei de inmiddels klassieke Grote Prijs Ferdi Van Den Haute.

    De zomerzon had 1.100 deelnemers gelokt naar café Eldorado aan de Boskant, de vaste standplaats van de gelijknamige wielerclub.

    Op 1 mei 2014 organiseerden de Eldoradofietsers voor de eerste keer de Ferdi Van Den Haute Classic voor wielertoeristen en mountainbikers. De eerste editie was meteen een schot in de roos. Afgelopen woensdag tekenden de fietsliefhebbers terug massaal present voor cyclotochten van 25 -50-75-100 km. De deelnemers waren zeer tevreden over alle aspecten van de organisatie.

    Met een gedeelte van de opbrengst financieren de Eldoradofietsers hun deelname aan Kom Op Tegen Kanker. Occasioneel steunt het comité ook een goed doel uit de streek.

    Delegaties van de lokale besturen van Geraardsbergen en Ninove waren samen met Herman De Croo afgezakt naar café Eldorado als steun aan de organisatoren.

    Info: Eldoradofietsers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons