• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Succesvolle jeugdstage bij Dender Hockey

  17 april 2021

  OUTER – Een vijftigtal jongeren nam afgelopen week deel aan een jeugdstage. De Ninoofse hockeyclub had deze georganiseerd voor haar jeugdspelers.

  De club ging hiervoor een samenwerking aan met Sportways, een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in hockeykampen.

  Ninofmedia sprak met coördinerend jeugdcoach Niels De Vidts over het succes van de hockeysport.

  We peilden bij de Nederlandse trainers of er aanstormend talent zat bij Dender Hockey.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons