The Corner wint eerste Ninofmedia Darts Trophy

    31 oktober 2022

    NINOVE – De finale van de eerste Ninofmedia Darts Trophy is zondag 30 oktober beslecht in café In den Keizer. Het team Prohibition B nam het op tegen The Corner. Na een spannende strijd wisten de spelers van het team uit The Corner de match in hun voordeel te beslechten.

    Er viel bij de twee teams duidelijk wat zenuwachtigheid te bespeuren. De finale werd via livestream uitgezonden en de aanwezigheid van camera’s creëerde voor de spelers een ongewone setting. De aanwezige supporters zorgden op hun beurt voor heel wat ambiance.

    Spannend

    Het tornooi kende een spannend verloop, waarbij The Corner telkens op voorsprong kwam en Prohibtion B iedere keer de stand in evenwicht bracht.

    Na 6 enkelspelen was de stand 3-3. Het dubbelspel moest dus voor de beslissing zorgen.

    Ook in die wedstrijd was het ongemeen spannend. Het was Rik De Tant (The Corner), die met een ‘double ten’ uiteindelijk de wedstrijd besliste.

    Eindstand: The Corner – Prohibition B: 4 – 3 (klik voor volledige uitslag)

    Herbekijk hier de live wedstrijd

    JTR – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons