Toppers van de hengelsport gooiden hun lijnen uit aan de Denderkaai

    14 juni 2021

    NINOVE – De top van de jeugdige Belgische hengelaars was zondagochtend 13 juni aanwezig voor een selectiewedstrijd als voorbereiding op het WK hengelen. De beste 5 mogen naar Hongarije.

    Ter hoogte van café Den Belleman gaven 15 vissers tot 25 jaar elkaar partij over twee sessies.

    Bij dergelijke wedstrijden komt het erop aan zoveel mogelijk vissen aan de haak te slaan en speelt ook het gewicht van jouw gezamenlijke vangst een rol.

    De voorzitter van de Ninoofse sportraad Kris Engels kwam de deelnemers en de organisatoren een hart onder de riem steken.

    De coaches Hans en Jurgen legden onze reporter haarfijn uit wat deze selectiewedstrijd precies inhield. In het verleden waren onze jonge hengelaars al succesvol op wereldkampioenschappen en ook nu hopen de beide mannen op een medaille.

    We hadden enkel korte babbels met vier deelnemers. Het viel op hoe rustig die gasten waren, ondanks de hoge inzet.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons