TTC Ninove klaar voor terugronde

    06 januari 2023

    POLLARE – De tafeltennisclub vat zaterdag 14 januari de terugronde in de competitie aan. De club hoopt alvast op goede resultaten.

    TTC Ninove heeft niet de gemakkelijkste heenronde achter de rug door kwetsuren, verplichtingen voor het werk, examens en wat gesnotter her en der. Toch komt de club er niet slecht uit. Bij de laatste macht stonden ze eindelijk nog eens op hun sterkst.

    Ze hopen dit zaterdag 14 januari thuis in Pollare te kunnen doortrekken.

    Jeugd

    De club zal voortdurend attent moeten blijven: behalve de C-ploeg in 3de provinciale staat nog niemand buiten de gevarenzone. De ploegen zijn echt aan elkaar gewaagd. Als enige Zuid-Oost-Vlaamse club in een hogere reeks is het uiteraard belangrijk het ook zo te houden en te proberen in elke provinciale reeks een ploeg te hebben.

    Op die manier kan de jeugd rustig van onder naar boven klimmen. Want voor die jeugd doet TTC Ninove het. Meer dan de helft van de 83 leden is jeugd; daarvoor zetten ze 8 gediplomeerde trainers in, wat zijn vruchten afwerpt. Door de inzet en de motivatie stijgt telkens het klassement van die meisjes en jongens.

    Taartenslag

    Om dit alles financieel rond te krijgen, organiseert TTC Ninove een aantal extra-sportieve activiteiten, zoals de taartenslag op zaterdag 25 februari. Ondanks de huidige crisis kosten de taarten maar evenveel als de voorgaande jaren. Bakkerij François (voorheen Koen De Boeck) levert ze aan.

    Uiteraard zijn ze ook de sponsors dankbaar, net als de stad Ninove, de Vlaamse Tafeltennisliga (VVTL) rn het Oost-Vlaams comité van de VVTL, Sport Vlaanderen.

    Nieuwsgierig om te komen kijken of om gratis te proberen? Iedereen is welkom tijdens de trainingen:
    – dinsdag van 19 uur tot 21 uur,
    – zaterdag van 10 uur tot 12 uur.

    Supporters kunnen terecht in de sporthal St.-Kristoffel, Schuitstraat 12 Pollare.

    Info: TTC NINOVE.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons