TTC Ninove start competitie in De Veldmuis

  18 september 2023

  NINOVE/GERAARDSBERGEN – Nadat de tafeltennisclub de melding kreeg, dat ze voor het nieuwe seizoen een nieuwe locatie moesten zoeken, vonden ze voor de competitie een oplossing in Geraardsbergen.

  Na een tussenstop in het Ninoofse buurthuis Berdam, wijkt de club voor de trainingen en de jeugdwerking uit naar Sportcentrum Belleheide in Roosdaal.

  Een oplossing in Ninove is momenteel niet in zicht, de zoektocht gaat verder.

  Competitie

  Zaterdag 16 september wordt de spits van de competitie afgebeten in sporthal De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat 39 Geraardsbergen. De ploeg in Landelijke Afdeling neemt het op tegen Lipalet uit het Limburgse Pelt.

  Voor de andere ploegen komen de bezoekers uit Stekene en het lot bepaalt dat TTC Gemo Geraardsbergen enkele uitmatchen mag spelen op eigen bodem.

  TTC Ninove dankt schepen Stephan De Prez, de sportdienst van Geraardsbergen en niet in het minst het bestuur van TTC Gemo om hun materiaal te laten gebruiken.

  Supporters zijn meer dan welkom!

  Info: TTC Ninove.

  MLI

  De eerste competitiewedstrijden van TTC Ninove.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons