Tweeduizend vierhonderd kinderen nemen deel aan scholenveldloop

    26 September 2017

    Ninove – Op dinsdag & woensdag is de Vlaamse Veldloopweek voor scholen gestart in Ninove. Daarom organiseerde de sportdienst een scholencross voor alle basisscholen uit Groot-Ninove. Voor de leerlingen betekende dat puffen en zweten, maar vooral veel plezier beleven. In totaal hebben in het stadspark tijdens deze tweedaagse 2400 leerlingen deelgenomen. Afhankelijk van hun leeftijd liepen ze 600 meter of 800 meter door het stadspark van Ninove. Ook schepen van Sport Marc Torrekens (Open VLD) was aanwezig om de medailles uit te delen en de leerlingen een peer na de inspanning te bezorgen

    Het accent tijdens de ‘Vlaamse veldloopweek voor scholen’ ligt op de voorbereiding, op de deelname en  veel minder op de prestatie. Daarom wordt ook veel  aandacht besteed aan een pedagogische omkadering  van de hele organisatie.

    Alle foto’s van dinsdag kunnen hier worden bekeken.https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1573677609422365

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons