U17 KFC Voorde-Appelterre kroont zich tot kampioen

    21 april 2022

    APPELTERRE – Het gewestelijk U17-team van KFC Voorde-Appelterre speelde woensdag 20 april kampioen in een wedstrijd tegen de buren uit Nederhasselt, gewonnen met 5-1.

    De thuisploeg begon overdonderend aan de wedstrijd en liep snel uit tot 2-0. Nadien wist Nederhasselt het evenwicht te herstellen en kon het zelf ook enkele goede kansen creëren.

    Voorde-Appelterre begon ook na de rust verschroeiend en scoorde twee keer vlug na elkaar. Een forfaitscore dreigde voor de bezoekers, maar in de laatste minuten wist Nederhasselt nog een eerredder te scoren.

    Trainer Sam De Boeck kan tevreden terugblikken op het afgelopen seizoen.

    Door die 5-1 overwinning en met nog een wedstrijd voor de boeg, is de kloof met de tweede in de stand, Eendracht Winnik, onoverbrugbaar.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons