Veel deelnemers aan 3de ‘Dwars door Neigembos’

    08 augustus 2022

    NEIGEM – Koen Van den Houte en Mario Penne organiseerden zondag 7 augustus de 3de jogging ‘Dwars door Neigembos’. Ze deden dat in samenwerking met Gidsen Ninove & Chiro Sjaloom Meerbeke.

    In totaal namen 614 sportievelingen deel aan de wandelingen en de jogging.

    De opbrengst van de verschillende wedstrijden gaat dit jaar opnieuw naar de nationale Mucostichting(2/3) en de vzw Wenteka (1/3).

    Het is een spetterende editie geworden, met veel deelnemers en supporters die de weg vonden naar de dranken- en eetstand en een springkasteldorp. Deze stonden op de weide rechtover de kapel van Bevingen.

    Jan Trompet, Uppellink en The A-Tease stonden in voor de muzikale randanimatie.

    Deelnemers

    Wenteka-verantwoordelijke Bart Barbieur had het wandelparcours uitgetekend. De 335 wandelaars konden kiezen uit afstanden tussen 4 en 16 kilometer.

    Mario Penne stond dan weer in voor het parcours van de jogging. De 279 hadden ook hier de keuze uit afstanden tussen 4 en 16 kilometer.

    De organisatoren mochten in de beide gevallen een ruim deelnemersveld verwelkomen.

    Uitslagen jogging: Dwars door Neigembos 4 kmDwars door Neigembos 8 kmDwars door Neigembos 12 kmDwars door Neigembos 16 km – Dwars door Neigembos 250 m – Dwars door Neigembos 650 mDwars door Neigembos Grafiek – Dwars door Neigembos  Alle uitslagen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons