Veel jeugdig enthousiasme op paastornooi KFC Voorde-Appelterre

    01 april 2024

    VOORDE – Het jaarlijks paastornooi van 29 maart tot 1 april, kon rekenen op de deelname van heel wat jeugdploegen.

    “Met bijna 80 ingeschreven ploegen voor een jeugdtornooi, mag je heel tevreden zijn”, vertelde ons algemeen manager Freddy De Tant, “zeker ook met de inspanningen van onze harde werkers om dat te organiseren. Dat is de uitstraling van onze club: we willen vooruit, we gaan vooruit en willen bereiken wat we met de beheerraad en onze mensen nastreven.”

    Sofie De Vliegher (tornooiverantwoordelijke): “ Het vraagt inderdaad heel veel organisatie. Er zijn vooraf enkele weken werk ingekropen: van scheidsrechters voorzien tot het opruimen van terreinen en lokalen. Elke winnaar per categorie ontvangt een mooie beker en elke jeugdspeler krijgt een trofee. Als alles vlot is verlopen en ik zie de blije gezichten bij de kinderen, dan is dit tornooi zeker geslaagd.”

    Toekomst

    “Zelf hebben we een redelijk goede jeugdwerking”, vult Freddy nog aan, “zeker ook met de komst van een aantal nieuwe mensen. We kijken toekomstgericht en proberen een provinciaal label te behalen. Als iedereen dezelfde richting uitkijkt, gaan we een mooie toekomst tegemoet.”

    Daarmee is Sofie het eens: “Onze eerste ploeg speelt op een hoog niveau. Onze jeugd moet binnen enkele jaren kunnen doorgroeien naar de eerste ploeg. Dat is ook de bedoeling van onze beheerraad.”

    Info: KFC Voorde-Appelterre.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons