Veteranenploeg Sint-Christoffel is Oost-Vlaams kampioen

    24 juni 2019

    POLLARE – De heren-45 van de gezellige familie- en tennisclub TC Sint-Christoffel hebben zaterdag 22 juni het provinciaal kampioenschap gewonnen.

    Deze echte vrienden- en veteranenploeg kroonde zich na 8 weken tot kampioen van Oost-Vlaanderen. Aan deze competitie namen 33 Oost-Vlaamse tennisploegen deel.

    In de finale op 22 juni jongstleden behaalde deze vriendengroep onder leiding van hun onbaatzuchtige kapitein Franky Van Laethem de fel begeerde provinciale titel. Ze versloegen de ploeg van TC Beckhand uit Beveren met 4/2. Elke wedstrijd spelen ze 4 enkels en 2 dubbels.

    Pol Langendries, Stany De Ruyver, Toon De Troyer, Rinus Claeys, Franky Van Laethem, Marnic De Blander, Guy Van Dalem, Diederik Wyffels, Johan Wijnant, Renaud Aertgeets, Philippe Rossel, Willy Bruyland, Gunther Mertens en Gunther Pannis realiseerden dit huzarenstukje.

    Zij maken zich op om zaterdag 24 augustus de Pollaarse eer hoog te houden in de nationale eindronde tegen een nog onbekende tegenstrever.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons