Voorbereidingen 77ste Omloop Het Nieuwsblad volop bezig

    22 februari 2024

    NINOVE – De start van het wielerseizoen nadert met rasse schreden. Zowel Het Omloop Finish team als de VRT zijn druk in de weer met de voorbereidingen van de 77ste Omloop Het Nieuwsblad, die zaterdag 24 februari plaatsvindt.

    We spraken met Geo De Cleer van het Omloop Finish team over de opbouw van het VIP-dorp. Is dit na al die jaren een routineklus geworden? En wie zijn volgens hem de favorieten voor de eindoverwinning bij de elite heren en dames?

    Ook de VRT draait proef voor die belangrijke wielerwedstrijd. De regie is al jarenlang in handen van Ninovieter Gunther Herregodts. We namen een kijkje in de regiewagen en naar de technische uitdagingen van zo’n live-uitzending.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons