Vooruitkijken naar aankomst Omloop Het Nieuwsblad

  02 december 2023

  NINOVE – Die reuzengrote koersfiets langs de Elisabethlaan, je kan er niet naast kijken. Het is de eerste aankondiging voor de aankomst op zaterdag 24 februari 2024 van de Omloop Het Nieuwblad.

  “Die fiets valt op en dat is de bedoeling, zeker als we dit exemplaar nog zullen verlichten”, vertelt ons Geo De Cleer van het Omloop Finish Team. “We brengen de eerste publiciteit aan in het straatbeeld, een kleine drie maand voor de aankomst van De Omloop en dus het begin van het Belgische wielerseizoen. We starten na al de voorbereiding met de sponsorwerving, de verkoop van het VIP-gebeuren en dergelijke.”

  Grote wijzigingen op organisatorisch vlak zijn er niet. “Het is de bedoeling, dat alles in dezelfde lijn blijft als de voorgaande editie.”

  Al staan de ploeg van het Omloop Finish Team wel drie razend drukke maanden te wachten.

  Info: Omloop Het NieuwbladOmloop Finish Team.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons