Wandel sportief in en rond Ninove

    18 January 2021

    NINOVE – De sportdienst promoot het sportwandelen: een combonatie van wandelen met oefeningen om de conditie op peil te brengen of te houden.

    Het afgelopen jaar heeft ons massaal aan het wandelen gebracht langs de nieuw uitgestippelde wandelingen in onze deelgemeenten. De Ninoofse sportdienst wil deze goede evolutie niet laten verloren gaan in 2021 en hangt er een sportief extraatje aan.

    Sport

    Tijdens je wandeling kan je onderweg ook oefeningen doen aan de hand van QR-codes, die verspreid hangen langs het parcours (zie onderaan dit artikel). Ontdek nu al de sportwandelingen in Neigem en Appelterre-Eichem, de andere deelgemeenten volgen snel. De wandeling in Neigem start aan de kapel van Bevingen, deze van Appelterre start aan het station.

    Ook op de Finse piste in het stadspark zal je QR codes vinden, die je sportief aan het werk zetten.

    Ben je nog niet toe aan een wandeling van meer dan 5 km, dan heeft de sportdienst een wandelschema voor starters. Daarmee kun je de conditie opbouwen om nadien de wandelingen met QR-codes te stappen.

    Info: sportwandelingen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons