Zwembad ‘De kleine Dender’ past openingsuren aan

    07 januari 2021

    NINOVE – Omwille van de corona-perikelen en een gedaalde rendabiliteit past ‘De Kleine Dender’ de openingsuren aan. Dinsdag en donderdag is het zwembad overdag gesloten voor het publiek. Over het toekomstig beheer van deze sportinfrastructuur is nog niet alles duidelijk.

    De scholen zijn in normale tijden belangrijke afnemers van zwembaduren. Omdat ze de strenge corona-maatregelen moeten naleven, hebben de scholen geschrapt in sport- en zwemuren.

    Hierdoor daalde het aantal bezoekers aan het zwembad dramatisch. Op sommige momenten telde men meer werknemers dan zwemmers.

    Nieuwe uurregeling

    Daarom werkten de directie en de stad een aangepaste uurregeling uit. Op dinsdag en donderdag is het zwembad overdag niet open voor het publiek.

    Alle informatie over de nieuwe openingsuren vind je op de website van de stad.
    Belangrijk om weten: je moet reserveren.

    Wij publiceren de QR-code en het webadres bij dit artikel.

    Tegel-saga

    Het Ninoofse zwembad heropende zaterdag 19 december 2020. Het was daarmee later dan de zwembaden uit de omliggende steden.

    Sportschepen Marc Torrekens (Open VLD): “We openden later omdat er veiligheidsproblemen opdoken. De renovatiewerken omwille van de loskomende tegels gooiden roet in het eten.”

    Ninofmedia ging praten met zwembadmanager Björn Caljon.

    Terloops vroegen we ook aan de schepen hoe het zit met de toekomstige uitbating van het zwembad.

    Info: De Kleine Dender Reserveren.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons