Stad bevraagt inwoners over digitale dienstverlening

    30 oktober 2023

    NINOVE – Om haar digitale dienstverlening af te stemmen op de wensen van de Ninovieters, start de stad hierover een bevraging. Deze loopt van 1 tot 30 november op mijn.ninove.be.

    De stad wil te weten komen hoe digitaal de Ninovieter is en wat wel of niet goed loopt met de digitale dienstverlening van de stad.

    Van 1 november tot 30 november kan elke inwoner van Ninove een korte vragenlijst invullen op mijn.ninove.be. De papieren versie vraag je aan bij de dienst participatie, Oudstrijdersplein 6 Ninove, of via participatie@ninove.be of op 054 50 51 69.

    Doelgroepen

    De stad wil ook moeilijk bereikbare doelgroepen de kans te geven om hieraan deel te nemen. In november zullen stadsmedewerkers op verschillende plaatsen de enquête persoonlijk afnemen, onder andere in de ontmoetingscentra. Ze werken samen met De knoop vzw, Armoede Netwerk Ninove en het Huis van het Kind.

    Info: mijn.ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons