• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Stad laat kerstverlichting in de binnenstad opbergen

  21 januari 2021

  NINOVE – De kerstverlichting en de drie grote dennenbomen verdwijnen zondagavond 24 januari uit het straatbeeld.

  Het gaat om de kerstverlichting in de volgende straten: Centrumlaan, Marktstraat, Burchtstraat, Graanmarkt, Langemuntstraat, Oudstrijdersplein, Beverstraat, Lavendelstraat, Stationsstraat, Biezenstraat, Geraardsbergsestraat, Brusselstraat, Burchtdam, Leo Moeremansplein.

  De werkzaamheden starten zondag 24 januari na 19 uur. Tijdens het demonteren van de kerstverlichting kunnen de straten soms kortstondig zijn afgesloten voor de veiligheid van de werknemers.

  Ook de 3 grote dennenbomen aan de Centrumlaan, buurthuis Berdam en op de Graanmarkt verdwijnen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons