Stad zette huwelijksjubilarissen in de bloemen

    06 december 2019

    NINOVE/DENDERWINDEKE – De stad nodigde vrijdag 6 december 41 koppels uit voor de viering van hun 50ste, 60ste of 65ste huwelijksverjaardag in zaal De Parel. Een gebaar, dat erg in de smaak viel bij de jubilarissen.

    Het is een goede traditie om de koppels, ter gelegenheid van hun huwelijksverjaardag, uit te nodigen voor een gezellige maaltijd. De stad doet dit twee keer per jaar.

    In zaal De Parel tekenden 41 koppels present; 28 echtparen waren 50 jaar gehuwd, 12 deelden al 60 jaar lief en leed, één koppel zelfs 65 jaar.

    Alle echtparen kregen vanwege het stadsbestuur een diploma aangeboden. Gaspard Van Den Berghe en Hortense Van Brantegem ontvingen van burgemeester Tania De Jonge een medaille voor hun 65 jaar huwelijk.

    Na het lekkere eten zorgde zanger Luc Jones voor de nodige ambiance.

    Proficiat aan de huwelijksjubilarissen

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons