Stadsbestuur vierde huwelijksjubilarissen

    11 juni 2022

    NINOVE/DENDERWINDEKE – De stad zette vrijdag 10 juni opnieuw echtparen in de bloemen, die 65, 60 of 50 jaar zijn getrouwd.

    Het stadsbestuur moest deze vieringen de afgelopen twee jaar noodgedwongen opschorten, maar maakte dit inmiddels ruimschoots goed.

    Een eerste jubileumfeest had op 29 april plaats. Vrijdagnamiddag 10 juni volgde een tweede viering, terug in zaal De Parel.

    Op de lijst van de genodigden stonden 8 briljanten, 17 diamanten en 31 gouden koppels.

    Burgemeester Tania De Jonge en haar schepenen Veerle Cosyns, Katie Coppens, Henri Evenepoel Joost Arents en Wouter Vande Winkel bedachten de echtparen met de gepaste diploma’s en extra medailles voor de briljanten koppels.

    Daarna trakteerden ze de 120 genodigden namens het stadsbestuur op een lekker meergangenmenu.

    Zoals naar goede gewoonte zorgde de lokale zanger Luc Jones voor muziek en dansgelegenheid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons