Start volgende fase rioleringswerken Pollarestraat

    24 augustus 2019

    NINOVE – Het aannemersbedrijf bvba Lievens start maandag 26 augustus met de volgende fase van de rioleringswerken in de Pollarestraat. Het betreft het gedeelte tussen de Vooruitgangstraat en de Leopoldlaan.

    Voor de aanleg van de riolering werkt de aannemer vanaf de Vooruitgangstraat naar de Leopoldlaan toe. De afwerking van deze fase is voorzien eind oktober 2019.

    Vanaf 26 augustus zal de Pollarestraat doodlopend zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) staat tijdelijk wel werfverkeer toe vanuit de Pollarestraat richting Elisabethlaan/kruispunt Den Dollar. De uitrit richting Leopoldlaan/kruispunt Tramstatie blijft om veiligheidsredenen verboden.

    Tijdens deze fase van de werken is een wegomlegging voorzien via de Leopoldlaan en de Brusselstraat.

    Huisvuilophaling

    Omdat de wagens voor de huisvuilophaling geen doorgang hebben, zullen ophaalpunten voorzien zijn: enerzijds ter hoogte van het kruispunt met de Vooruitgangstraat en anderzijds ter hoogte van de Leopoldlaan.

    Info: Openbare Werken Ninove 054-31 32 83 – openbare.werken@ninove.beProject Pollarestraat.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons