Steun ’t Frambozenhof voor aanleg nieuwe piste

    22 december 2023

    LIEDEKERKE – De piste, waarop de jongeren en de kinderen van de zorgboerderij met de paarden werken, verkeert in een slechte staat en is dringend aan vernieuwing toe. Je kan steunen via JEZ!

    In het schilderachtige ’t Frambozenhof langs de Den Haessestraat is een toegewijde zorgboerderij gevestigd, ondersteund door JEZ! Ze organiseren zinvolle activiteiten voor jongeren en kinderen met een autisme spectrum stoornis, hechtings- of traumaproblematiek. De voormiddagen besteden zij aan taal en rekenen, waarbij ze speciale inspanningen leveren om de kinderen terug op de schoolbanken te krijgen. In de namiddagen dompelen ze hen onder in de helende aanwezigheid van een kudde paarden.

    Piste

    Helaas staat ’t Frambozenhof momenteel voor een uitdaging. De piste, waarop de jongeren en kinderen met de paarden werken, verkeert in een slechte staat en heeft dringend behoefte aan vernieuwing. JEZ! doet een beroep op de gemeenschap om actie te ondernemen en een helpende hand te bieden.

    “Onze wachtlijst groeit”, aldus Britt Vecchio van ’t Frambozenhof. “We moeten helaas jongeren en kinderen afwijzen, die op zoek zijn naar de helende kracht van onze zorgboerderij. Laten we deze kerst de handen in elkaar slaan en een nieuwe piste mogelijk maken, zodat geen enkele jongere of kind achterblijft zonder de ondersteuning, die ze verdienen.”

    JEZ! roept op tot donaties en het opzetten van acties om fondsen te werven voor de broodnodige renovatie. “Samen kunnen we de levens van deze jongeren en kinderen veranderen en een blijvende impact creëren.”

    Info: ’t Frambozenhof Jez! donaties.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons