Steun Teledienst met ‘tapas voor papa’s’

    24 mei 2020

    NINOVE – De welzijnsorganisatie organiseert voor vaderdag ‘tapas voor papa’s’. Door die sponsoractie hopen ze hun financiële middelen aan te vullen.

    Teledienst moest het de afgelopen weken stellen zonder de vele helpende handen van de vrijwilligers en zich houden aan de beperkende corona-maatregelen.

    Voorzitter Wilfried Smesman: “Toch wilden wij de mensen uit onze doelgroep niet in de kou laten staan. Daarvoor hebben wij als Teledienst een extra financiële inspanning geleverd. Omdat wij voor onze financiële middelen sterk afhankelijk zijn van extra sponsoring door sympathisanten, heeft het Teledienst Team een lucratieve formule bedacht ter gelegenheid van vaderdag.”

    Het zijn ongetwijfeld uitdagende tijden voor papa’s, menen ze bij Teledienst. “Je moet niet alleen telewerken”, lezen wij in hun uitnodiging, “maar ook een handje toesteken in het huishouden (sic), de kinderen entertainen, hun schoolwerk opvolgen en eindelijk die vervelende klusjes aanpakken.”

    Om de papa’s (en eigenlijk iedereen) te verwennen, maken zij voor hen een heerlijk gevarieerd tapasbordje klaar met een fles witte of rode wijn aan € 15 per bord.

    Info: bestellen kan tot en met 5 juni via 054-32 24 54 of info@teledienst-ninove.be – Afhalen op zaterdag 13 juni tussen 14 uur en 17 uur, Oude Kaai 13 Ninove – Voorzie gepast geld of betaal via Payconiq – Teledienst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons