Steven en Serge stappen sponsortocht voor ENKAAVEE

    11 februari 2021
    Steven en Serge

    NINOVE – Steven Arijs en Serge Van Lierde: twee doorwinterde wandelaars en fervente carnavalisten. Zondag 21 februari combineren ze het beste van twee werelden met een sponsortocht ten voordele van carnavalsradio ENKAAVEE.

    Elke zondag stappen Steven en Serge hun kilometers om in conditie te blijven.

    “Vorige zondag waren Steven en ik terug op stap”, vertelde Serge ons. “Onderweg kwam natuurlijk ook carnaval ter sprake. We vroegen ons af wat we zouden doen, nu er eigenlijk geen carnavalsactiviteiten zijn.”

    Sponsortocht

    Steven moest niet lang nadenken: “We maken een wandeltocht en laten ons sponsoren. Het goede doel is carnavalsradio ENKAAVEE. Zij houden carnaval toch onder de aandacht en verdienen onze steun.”

    Meteen lag hun besluit vast: zondag 21 februari stappen ze een tocht van 12 uur. Ze laten zich sponsoren ten voordele van de prijzenpot voor de miniatuurstoet van ENKAAVEE.

    Serge: “We stappen die tocht op de dag, waarop normaal gesproken de stoet door Ninove zou trekken. We starten om 8 uur en eindigen om 20 uur. Je kunt onze kilometerstand volgen via Strava en uiteraard ook op ENKAAVEE. Na afloop weten we dan hoeveel we uiteindelijk hebben gestapt. Je kan ons dan sponsoren door 10, 20, 50 cent of een euro per kilometer te storten op een rekening, die we dan zullen bekend maken.”

    Uitdagingen

    Voor andere grote wandeluitdagingen dit jaar is het nog koffiedik kijken.

    “We stappen elke zondag met ons twee om in conditie te blijven. Maar nu al gaan een aantal grote wandelevenementen niet door of zijn ze hoogst onzeker. Blankenberge en de vierdaagse van Nijmegen zijn al afgelast. Over Kluisbergen, Torhout, de vierdaagse van de IJzer en de Dodentocht bestaat bijlange nog geen zekerheid.”

    In afwachting kunnen ze extra kilometers malen tijdens hun sponsortocht zondag 21 februari.

    Info: Serge Van LierdeSteven ArijsENKAAVEE.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons