Steven Hutse nieuwe algemeen directeur Woonmaatschappij Dender-Zuid

    04 januari 2024

    REGIO – De Woonmaatschappij Dender-Zuid heeft een nieuwe algemeen directeur: Steven Hutse. Zijn benoeming is een essentiële stap in het fusietraject en een cruciale schakel om het ervaren team van de woonmaatschappij te leiden.

    Deze zomer sloegen de sociale huisvestingsmaatschappijen (SHM) Denderstreek, Dewaco-Werkerswelzijn, Ninove Welzijn en het sociaal verhuurkantoor (SVK) Zuid-Oost-Vlaanderen de handen in elkaar. Zij vormen sinds kort de Woonmaatschappij Dender-Zuid. Deze realiseert sociale huur- en koopwoningen binnen het werkingsgebied Aalst, Erpe-Mere, Lede, Ninove, Geraardsbergen, Denderleeuw, Haaltert en  Wichelen. Zij beschikt over vier kantoren.

    Algemeen directeur

    Steven Hutse was tot voor kort unit directeur van het kantoor in Aalst en voormalig adjunct-directeur van de SHM Denderstreek. Hij brengt een uitgebreide achtergrond in de sector met zich mee. Hem wacht de taak om de fusie verder uit te rollen en er voor te zorgen, dat de Woonmaatschappij Dender-Zuid verder kan uitgroeien tot een belangrijke partner voor sociale woonoplossingen in de regio.

    “Met de benoeming van Steven Hutse als algemeen directeur bevestigt de Raad van Bestuur ons engagement om onze missie en visie verder te ontwikkelen”, verklaart Sarah Smeyers (voorzitter RvB). “Na een grondige selectieprocedure bleken zijn visie over de toekomst van de maatschappij, zijn ervaring en diepgaande kennis van de sector zeer waardevol voor de groei van Woonmaatschappij Dender-Zuid en voor de uitdagingen waar we in onze sector voor staan.”

    Steven Hutse reageerde enthousiast op zijn nieuwe rol: “Ik ben vereerd om deze kans te krijgen en kijk ernaar uit om samen te werken met het voltallige, toegewijde team van Woonmaatschappij Dender-Zuid. Het is mijn doel om onze dienstverlening te versterken, het team te begeleiden in dit fusietraject en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen, waarmee we worden geconfronteerd in de huisvestingssector.”

    Info: Woonmaatschappij Dender-Zuid

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons