Stoppen met roken

    02 februari 2023

    NINOVE – De stad organiseert vanaf 2 maart een rookstopcursus onder begeleiding van een erkende tabakoloog.

    De rookstopcursus bestaat uit acht bijeenkomsten, gespreid over drie maanden. Luc Timmermans, een erkende tabakoloog, begeleidt de groep en geeft handige tips en trucjes om de sigaret vaarwel te zeggen. Hij begeleidt jou met kennis van zaken doorheen het stopproces, bereidt je voor op de rookstopdag en traint jouw vaardigheden om herval te voorkomen.

    Iedereen, die wil stoppen met roken, kan hieraan deelnemen. Er is een gratis en vrijblijvende infosessie op donderdag 23 februari om 18.15 uur in het Sociaal Huis.

    Praktisch

    • Data en uren: 8 sessies vinden telkens plaats op donderdag: 2,  9,  16, 23 en 30 maart, 20 april, 4 en 25 mei; een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
    • Plaats: Sociaal Huis, Burchtstraat 46, Ninove (toegankelijk voor rolstoelgebruikers).
    • Prijs: € 48 of €24 (personen met verhoogde tegemoetkoming) voor de hele cursus.
    • Betaling: het volledige bedrag bij de start van de eerste les; bij voorkeur elektronisch (via Payconiq of Bancontact met smartphone) of het correcte cash bedrag.
    • Inschrijven: tot 2 maart via dit inschrijvingsformulier of op de infosessie op donderdag 23 februari..

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons