Stuur jij Sandra een verjaardagkaartje?

    14 januari 2022

    NINOVE/EIZERINGEN – Sandra is de dochter van Sigmond Ghijssels (Chico ) en Marie-Therese Hautman. Zij wordt binnenkort 49 jaar en heel veel kaartjes ontvangen zou haar deugd doen.

    Sandra verblijft in home Zonnelied/De Oase in Eizeringen.

    “Vorig jaar lag ze met haar verjaardag op 21 januari in het OLV Aalst”, vertelt Sigmond ons. “Ondanks haar longontsteking hebben we de verjaardag toch in heel beperkte kring kunnen vieren. Nu is haar afdeling in home Zonnelied door corona getroffen. Voorlopig is niemand ziek, maar alle bewoners blijven op hun kamer uit voorzorg.”

    Kaartjes

    Sandra heeft een zware beperking. “Ze kan niet lezen of schrijven. Maar de kaartjes voor het nieuwe jaar of haar verjaardag zijn voor haar een echt mooi geschenk. Die worden haar allemaal voorgelezen.”

    En dus vragen haar vader en moeder om haar een verjaardagkaartje te sturen. “Liefst met jullie adres van afzender er ook op, zodat wij haar kunnen zeggen wie ze heeft gestuurd.”

    De kaartjes kun je sturen naar twee adressen:

    • Ghijssels Sandra
      Zonnelied/De Oase
      Kamer 1.34
      Frans Baetenstraat 55
      1750 Eizeringen
    • Ghijssels Sandra
      Vlierlaan 13
      9400 Ninove

    Info: Zonnelied Eizeringen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons