Subsidieaanvraag voor Noord-Zuidproject kan nog toe half augustus

    04 juli 2019

    NINOVE – De stad verlengt dit jaar de indientermijn voor subsidieaanvragen voor wie een Noord-Zuid-project organiseert. Tegelijk doet ze een oproep om deel uit te maken van de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking (GROS).

    Dit jaar kunnen rechtspersonen, verenigingen en organisaties uitzonderlijk tot en met 15 augustus een subsidie aanvragen. Alle voorwaarden en het aanvraagformulier vind je via www.sociaalhuisninove.be/subsidie-ontwikkelingssamenwerking.

    GROS zoekt leden

    De GROS zoekt bovendien nog leden. Daarin zetelen inwoners en organisaties uit Ninove, die werk maken van solidariteit met het Zuiden.

    De GROS heeft een adviserende en sensibiliserende taak:

    • enerzijds het stadsbestuur adviseren over ontwikkelingsprojecten, waarvoor subsidies worden aangevraagd;
    • anderzijds het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking vergroten bij de inwoners, scholen, bedrijven en verenigingen van de stad.

    Er zijn geen voorwaarden om lid te worden van de GROS. Interesse? Laat het weten ten laatste op 15 augustus aan het team Noord-Zuid van het Sociaal Huis!

    Info: Sociaal Huis, team Noord-Zuid – noordzuid@sociaalhuisninove.be – 054-50 50 50.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons