Succesvolle shoppingavond met muzikaal lichtspektakel

    23 december 2023

    NINOVE – Voor diegenen, die alsnog last-minute kerstinkopen wilden doen, waren vrijdag 22 december een 30-tal winkels tot 20 uur geopend.

    Een muzikaal lichtspektakel met lasers, vuur en dans op het podium aan het Oud Stadhuis sloot deze late winkelavond af. Er waren kleurrijke drums, dans en zang omgeven door een mooie lasershow, vuurwerk en vuur.

    De 30 minuten durende show kon op een grote belangstelling rekenen. Het publiek dankte de artiesten met een welgemeend applaus.

    Nadien genoten velen na in de plaatselijke horecazaken, die vlot vol liepen.

    Het was een geslaagde avond aan de vooravond van kerst, vond ook de schepen voor lokale economie Alain Triest (Open Vld): “Ik ben zeer tevreden met de grote publieke opkomst tijdens onze twee evenementen die het Oudstrijdersplein deden vollopen. Tweemaal een mooie show, die veel volk op de been bracht, en een steun betekent voor onze plaatselijke handelaars en horeca.”

    Verlichte tractorshow

    Woensdag 27 december trekken voor het tweede jaar op rij een 50-tal verlichte tractoren doorheen Ninove centrum en een aantal deelgemeentes.

    De stoet start om 18 uur aan het bedrijventerrein Doorn-Noord langs de Aalstersesteenweg.

    De apotheose vindt plaats op de Graanmarkt rond 20.00 uur.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons