Tegemoetkoming mogelijk voor droogteschade van vorig jaar

    13 augustus 2021

    NINOVE – De Vlaamse regering heeft de droogteperiode van 15 maart tot 15 september 2020 als een ramp erkend. Ninove is opgenomen in de geografische uitgestrektheid van deze ramp. Voor droogteschade kun je een aanvraag tot tegemoetkoming indienen bij het Vlaams Rampenfonds.

    De uiterste datum voor het indienen van die aanvragen is 31 oktober 2021. Je kunt ze indienen via het e-loket van het Vlaams Rampenfonds.
    Dit is de gemakkelijkste manier en bovendien ben je zeker dat de aanvraag tijdig, correct en volledig is ingediend.

    Als je de aanvraag schriftelijk wilt indienen, haal je de aanvraagformulieren op via de website van de Vlaamse overheid.
    Je bezorgt de ingevulde formulieren aan het Vlaams Rampenfonds via rampenfonds@vlaanderen.be.
    Je kunt ze ook per post verzenden naar het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken, Vlaams Rampenfonds, Havenlaan 88 bus 100 in 1000 Brussel.

    Info: aanvraagprocedure – 02-553 50 10 – rampenfonds@vlaanderen.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons