Teledienst heropent praatcafé en sociaal restaurant

    12 juni 2021

    NINOVE – Maandag 14 juni gaat het praatcafé ’t Contact open, een dag later volgt het sociaal restaurant. Teledienst is ook op zoek naar vrijwilligers om de werking te ondersteunen.

    Aan de ruimte van het sociaal restaurant is een gezellig praatcafé verbonden. Daar kun je uitsluitend niet-alcoholische dranken gebruiken. Consumeren is overigens niet verplicht. Het praatcafé is elke dag open (behalve op zondag).

    Met de heropening van het praatcafé op 14 juni en het sociaal restaurant op 15 juni komt ook voor de vzw Teledienst een einde aan een lange periode van verplichte sluiting en creatieve zoektochten om waar mogelijk enige sociale activiteiten te organiseren.

    Vrijwilligers

    Teledienst doet tegelijk een oproep naar extra vrijwilligers: voor het sociaal restaurant, het praatcafé, de sociale kruidenier en de werkplaats voor fietsherstellingen.

    Als jij je graag inzet voor andere mensen, iets wilt doen om te helpen en je een aantal uren per week vrij hebt, contacteer dan Teledienst vzw.

    Info: Teledienst – 054-32 24 54 – info@teledienst-ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons