Trefpunt Winnik steunt Chiro en Wenteka

    19 november 2023

    DENDERWINDEKE – De vrijwilligers van de vzw schenken een deel van de opbrengst van hun zomercafé aan de plaatselijke jeugdvereniging en de speelpleinwerking.

    Trefpunt Winnik is een onderdeel van de vzw Parochiale Werken Denderwindeke. De geëngageerde vrijwilligers doen er alles aan om de zaal te behouden en goed te beheren. Het bestuur bestaat uit Pieter Sunaert, Paul Bronselaer (financieel verantwoordelijke) en Vincent De Savoye (zaalverantwoordelijke).

    “Onze zaal is gekend in de streek”, aldus Vincent. “Veel verenigingen weten de weg te vinden om hun activiteit bij ons te houden. Maar toch komt er heel wat bij kijken qua onderhoud, werking enz. Om de zaal in orde te houden, hebben wij financiële middelen nodig.”

    Zomercafé

    Tijdens de afgelopen zomer hield de vzw voor het eerst een zomercafé aan de zaal.

    “Dit was ook ingegeven door de sluiting van het café rechtover de zaal. Ons initiatief was een onverwacht succes. We konden rekenen op verschillende vrijwilligers, die elke zondag het café open hielden, bij goed weer uiteraard.”

    Door dit succes hebben ze besloten om de opbrengst van het zomercafé niet alleen voor het onderhoud en dergelijke van de zaal te bestemmen. “Wij wilden ook iets doen voor het goede doel. Na aftrek van de kosten hebben wij aan Chiro Winnik als steun bij de bouw van hun nieuwe lokalen en aan de speelpleinwerking Wenteka elk € 1.250 geschonken.”

    Info: Trefpunt Winnik.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons