• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Twee bewoners Klateringen getest – Afdeling preventief in quarantaine

  18 april 2020

  NINOVE – Twee bewoners van het woonzorgcentrum (WZC) vertoonden vrijdag 17 april een aantal symptomen. De eerste testresultaten zijn gelukkig negatief.

  Directeur Steven Sonck van het WZC Klateringen bevestigde ons zaterdagochtend dit nieuws. “Bij twee bewoners zijn inderdaad een aantal symptomen vastgesteld, die zouden kunnen wijzen op een corona-besmetting. We hebben de beide mensen alvast laten testen en preventief de hele afdeling in quarantaine geplaatst. De familie van de bewoners op deze afdeling hebben wij verwittigd van de genomen maatregel.”

  Negatief

  De beide bewoners zijn getest op corona-besmetting. “De eerste resultaten ervan zijn gelukkig negatief. We hopen hiervan tegen de avond een bevestiging te krijgen. Het is telkens onze bedoeling om zo snel mogelijk te handelen bij vermoedens van corona-besmetting. Daarom ook die preventieve quarantaine van de afdeling. Op die manier hopen wij een mogelijke besmetting van de andere bewoners en de zorgwerkers te voorkomen.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons