Tweede beurs brengt vrijwilligers en organisaties samen

    24 juni 2022

    NINOVE – Op de vrijwilligersbeurs van 28 juni  kom je alles te weten over vrijwilligerswerk in de stad. Je maakt kennis met organisaties, die op zoek zijn naar vrijwilligers.

    Veel mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weten niet welke mogelijkheden bestaan en welke het beste bij hen passen. De stad wil het de kandidaat-vrijwilliger zo gemakkelijk mogelijk maken en organiseert een vrijwilligersbeurs. Deze is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

    Je kunt ook een kijkje nemen in de openstaande vacatures voor vrijwilligers bij de vrijwilligersvacaturebank.

    Standhouders

    Kan jouw organisatie nog helpende handen gebruiken? Dan is de vrijwilligersbeurs het ideale moment om de juiste mensen te bereiken. Je richt er een infostand in over jouw organisatie en werking en gaat rechtstreeks in gesprek met kandidaat-vrijwilligers.

    Organisaties en verenigingen, die hun vrijwilligerswerking willen promoten op de beurs, kunnen zich inschrijven via vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be. Inschrijven als standhouder is verplicht. De lunch is inbegrepen.

    Praktisch

    • Datum en uur: dinsdag 28 juni van 13 uur tot 15 uur.
    • Plaats: De Liberale Kring, Dreefstraat 16 Ninove.

    Info: vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be en 054-50 50 50 – vrijwilligersvacaturebank.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons