Twintig duo-tickets van Cinema Central voor winnaars tekenwedstrijd ‘Ninove wintert’

    24 januari 2020

    NINOVE – Als onderdeel van de eindejaarsactie ‘Ninove wintert’ konden kinderen deelnemen aan een teken/kleurwedstrijd. De twintig winnaars zijn inmiddels gekend.

    “Die teken- en kleurwedstrijd was een van de initiatieven van onze eindejaarsactie”, aldus Ann Van den Berghe van de dienst lokale economie. “De verschillende horecazaken van de stad bedeelden de formulieren. De deelnemers konden de tekeningen daarna in bussen deponeren in het oud en nieuw stadhuis. Paul Raes van Cinema Central was onmiddellijk bereid om hieraan deel te nemen. Hij stelde zelfs nog een aantal extra tickets ter beschikking.”

    En dus trokken hij en schepen van lokale economie Alain Triest (Open VLD) twintig winnaars uit de ingezonden kleurtekeningen. Zij ontvangen elk een duo-ticket voor een voorstelling in Cinema Central.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons