Uitkijken naar jubileumeditie kerstmarkt

    27 oktober 2021

    POLLARE – De liefhebbers van kerstmarkten kunnen alvast een datum prikken: 12 december 2021. Dan heeft in Pollare de 25ste editie plaats van deze kerstmarkt, die een begrip is in de regio.

    Omwille van de gekende redenen, viel de jubileumeditie vorig jaar weg.

    Maar uitstel is geen afstel en dus is het kerstmarktcomité verheugd te kunnen aankondigen, dat een kerstmarkt zal plaatsvinden op zondag 12 december 2021, van 15 uur tot 22 uur.

    De Ninoofse belleman Hans Van Laethem en de genodigden zullen traditiegetrouw de kerstmarkt openen.
    Er zijn doorlopend animatie, optredens, de kerststallententoonstelling en natuurlijk de kraampjes met kerstsnuisterijen en lekkernijen.
    De kerstman en zijn elfjes delen snoepjes uit, terwijl de ijsberen het koude Denderwater trotseren.

    Gratis pendelbussen zullen de bezoekers veilig naar hun bestemming brengen.

    Standhouders kunnen nog steeds een plaatsje reserveren. Geïnteresseerden nemen contact op via de facebookpagina mailen naar kerstmarktpollare@gmail.com.

    Info: kerstmarkt Pollare.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons