‘Under Siege III’ leidt autoritair 47ste Ninoofs Quiztoernooi

    29 januari 2024

    NINOVE – ‘Under Siege III’  had in de eerste quizavond een kloofje van 9 punten geslagen. Het was uitkijken naar de tweede quizavond, vrijdag 27 januari.

    De leider had een ruimte voorsprong op de tweede in de stand ‘Polzoetgeweetnemmen’, de eindwinnaar van het 46ste toernooi vorig jaar. Dus was het met spanning afwachten of op avond 2 de kloof zou worden uitgediept dan wel verkleind.

    Kloof

    Na reeks 1 bleek echter al snel, dat ‘Under Siege III’ op hetzelfde elan van avond 1 doorging: de ploeg sloeg een extra kloof van 3 punten.

    Reeks 2 was van hetzelfde laken een broek. ‘Under Siege III’ blijkt duidelijk te sterk in deze editie van het toernooi en nam terug 3 punten extra voorsprong. Ondertussen lieten ‘Jong, Knap, Intelligent en Bemiddeld’ en ‘De Kamelentenen’ wel 2 mooie solo’s optekenen. Als de enige ploegen hadden ze het antwoord juist op respectievelijk de rubrieken Games & Strips en Varia 2, met het bordspel ‘Ilos’ en de Nederlandse naam voor een pipe (|), nl. ‘sluisteken’.

    De leider in de stand won ook de reeksen 3, 4 en 5 en sloot de tweede avond uiteindelijk af met een immens grote voorsprong van 23 punten op de eerste achtervolger in de totaalstand.

    Avond 3

    Herpakken de andere ploegen zich op avond 3 of leggen ze zich neer bij de suprematie van ‘Under Siege III’? Hoe dan ook kan het nog spannen vrijdag 02 februari. Al was het maar voor de avondoverwinning, de stand per rubriek of toch nog de totaalstand als de leiders een baalavond hebben.

    Het publiek is steeds welkom in het GO! Atheneum (ingang Astridlaan). De quiz start om 20 uur.

    Info: alle resultaten vind je op Ninoofs Quiztoernooi.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons