Vaccinatiecentrum start vaccinatie bij kinderen

    04 januari 2022

    NINOVE – Het vaccinatiecentrum aan de Bevrijdingslaan heropent woensdag 5 januari de deuren na een korte eindejaarpauze. De medewerkers zetten de derde prik en starten de eerste bij kinderen van 5 tot 11 jaar.

    “Alle 3.111 kinderen van 5 tot 11 jaar zijn uitgenodigd om zich te laten vaccineren”, aldus burgemeester Tania De Jonge (Open VLD). ”De brieven zouden tegen eind deze week bij alle ouders in de bus moeten zitten. Met een actieve e-box ontvangen ze de uitnodiging ook digitaal. De ouders moeten de afspraak voor hun kind(eren) zelf inplannen via myhealthviewer of via het callcenter op 0800-20.507.”

    QVAX

    De stad roept haar inwoners op om zich zeker te registreren op de QVAX-lijst. Zo krijg je sneller een oproep wanneer mensen niet komen opdagen in een vaccinatiecentrum. Op die manier gaan geen vaccins verloren.

    Nogmaals de burgemeester: “Na een verdiende korte pauze staat ons vaccinatieteam opnieuw klaar om de marathon verder te zetten. De kinderen verwelkomen wij graag in een aangepaste en kindvriendelijke omgeving. Ons centrum nam al een voorsprong in de vaccinatie en zet alles op alles om iedereen zo spoedig mogelijk te vaccineren. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor die grote inzet.”

    Mensen, die nog niet zijn gevaccineerd en dit nog willen doen, nemen best contact op met het callcenter. “Ook dat draait op volle toeren om al je vragen te beantwoorden.”

    Info: myhealthviewer – callcenter 088 20 507 – QVAX.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons