Verdwijning van Lieve De Neef

  28 september 2020

  NINOVE – Op zaterdag 26 september 2020, omstreeks 23.30 uur, verliet de 52-jarige Lieve De Neef te voet haar verblijfplaats in de Burchtdam. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

  Lieve is 1,65-1,70 m groot en mager gebouwd. Ze heeft kastanjebruin haar, in carré gesneden, en draagt een bril.
  Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze grijze sneakers en een grijze joggingsbroek.

  Aan Lieve wordt gevraagd haar familie en haar naasten te contacteren om hen gerust te stellen

  Hebt u meer informatie over deze onrustwekkende verdwijning, verwittig dan de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0.

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons